GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Έχουμε γίνει Αλβανία χωρίς Χότζα

Την ανησυχία του για την πορεία της χώρας εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ενώ εξαπέλυσε επίθεση στις Η...

Πάγκαλος: Έχουμε γίνει Αλβανία χωρίς Χότζα

Την ανησυχία του για την πορεία της χώρας εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm ενώ εξαπέλυσε επίθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τη στάση που επέδειξαν στο ζήτημα της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού.

«Είμαι υπέρ να απευθυνθούμε και στους Ρώσους και τους Κινέζους, τους Ιρανούς και στη Μέση Ανατολή και να διερευνήσουμε παντού. Και στην Κούβα να πάμε, να μας στείλουνε μπαλέτα, παντού να πάμε», σχολίασε ο πρώην υπουργός για τις επαφές της κυβέρνησης με τη Ρωσία ενώ για το ζήτημα Ξηρού είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη θρασύτητα που επέδειξαν οι Αμερικανοί, τη δικαιολογώ μόνο από το γεγονός ότι πρώτον, τους αγγίζει βαθύτατα το θέμα, δεύτερον, είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως και τρίτον, περιφρονούν βαθύτατα και εχθρεύονται την ελληνική κυβέρνηση, θεωρούν συνεργάτες των τρομοκρατών και έχουν κάποιο λόγο να το θεωρούν έτσι, γιατί τρεις μήνες μετά την ορκωμοσία τους δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο.

Ξέρετε κανένα άλλο νομοθέτημα; Πρώτη τους προτεραιότητα ήταν να δημιουργήσουν τις συνθήκες αποφυλάκισης του Ξηρού. Η συμπεριφορά των Αμερικάνων είναι απαράδεκτη από διπλωματική άποψη, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα ουσίας».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως η σημερινή εικόνα της χώρας θυμίζει την Αλβανία του Έμβερ Χότζα δίχως, ωστόσο, τον Αλβανό ηγέτη, τον οποίο χαρακτήρισε «προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση