GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαουδική Αραβία: Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαουδική Αραβία και οι δυνάμεις ασφαλείας είναι σε ετοιμότητα μετά από πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση...

Σαουδική Αραβία: Συναγερμός για τρομοκρατικό χτύπημα

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαουδική Αραβία και οι δυνάμεις ασφαλείας είναι σε ετοιμότητα μετά από πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο ή σε πετρελαϊκή εγκατάσταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

"Υπήρξαν πληροφορίες για πιθανή επίθεση με στόχο εμπορικό κέντρο ή εγκαταστάσεις της Aramco. Διαβιβάσαμε τις πληροφορίες αυτές στις δυνάμεις ασφαλείας για να τεθούν σε συναγερμό", δήλωσε ο Μανσούρ Τούρκι.

"Η Σαουδική Αραβία είναι στόχος της τρομοκρατίας. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις (συρράξεων), εκδηλώνονται απόπειρες τρομοκρατικών οργανώσεων να πραγματοποιήσουν τέτοιες επιθέσεις ή να επωφεληθούν από αυτές", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Σαουδική Αραβία, η μεγαλύτερη εξαγωγός πετρελαίου στον κόσμο και στρατηγικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, ηγείται συνασπισμού που διεξάγει αεροπορικές επιδρομές κατά των σιιτών ανταρτών Χούτι στην Υεμένη. Αποτελεί στόχο επιθέσεων τζιχαντιστικών οργανώσεων, όπως το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα, εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση