GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου...

"Τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει υποχρεωτικ...

"Τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει υποχρεωτικά τα ταμειακά διαθέσιμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας καταδικάζει, σε ψήφισμά του, την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και επιφυλάσσεται για κάθε ενέργεια που θα προστατεύει τα χρήματα των πολιτών της Αθήνας.
Ενόψει της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του, τονίζει ότι ο δήμος Αθηναίων θα εισηγηθεί στο ΔΣ της ΚΕΔΕ να μην εφαρμοστεί η ΠΝΠ, ως προδήλως αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει βάναυσα την αυτοτέλεια των ΟΤΑ. Ο κ. Καμίνης υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές ενέργειες δημιουργούν εικόνα θεσμικής διάλυσης και στην ουσία αναστέλλουν τη λειτουργία των δήμων".
Δελτίο Τύπου του Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση