GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Προβάδισμα μίας μονάδας για τους Εργατικούς

Προβάδισμα βραχείας κεφαλής της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, εμφανί...

Βρετανία: Προβάδισμα μίας μονάδας για τους Εργατικούς

Προβάδισμα βραχείας κεφαλής της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, εμφανίζει νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου.

Το προβάδισμα των Εργατικών είναι μόλις μία (1) ποσοστιαία μονάδα από τους Τόρις σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Το ινστιτούτο YouGov δίνει στους Εργατικούς του Εντ Μίλιμπαντ το 35% των προτιμήσεων των Βρετανών ψηφοφόρων, ποσοστό που είναι αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση 24ώρες νωρίτερα. Αντίθετα οι Συντηρητικοί φτάνουν στο 34% κερδίζοντας μια ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Η δημοσκόπηση δίνει επίσης στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου το 13% ποσοστό που είναι κατά μια ποσοστιαία μονάδα μειωμένο, ενώ αμετάβλητο είναι το ποσοστό που λαμβάνουν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες στο 8% και οι Πράσινοι στο 5% σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση