GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ψάχνεται" για Διούδη η ΑΕΚ

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που προτείνονται καθημερινά στην ΑΕΚ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Για κάποιους οι συ...

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που προτείνονται καθημερινά στην ΑΕΚ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Για κάποιους οι συζητήσεις προχωρούν στο επόμενο στάδιο και για κάποιους άλλους όχι. 

Στην πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με τη SportDay, ανήκει ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με τη φανέλα του Άρη και πλέον ανήκει στην Μπριζ. 

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως άνθρωποι της «Ένωσης» μίλησαν ήδη με την πλευρά του παίκτη και του ξεκαθάρισαν πως αν μείνει ελεύθερος, θα προχωρήσουν και άλλο τις συζητήσεις τους. 

Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα λήγει σε έναν χρόνο και από την πρώτη επαφή που είχε με την διοίκηση του βελγικού συλλόγου φάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση