GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγχυση! Η κυβέρνηση αδειάζει τον Πανούση που διαρρέει όμως ότι συμφωνεί μαζί του ο Τσίπρας...

Η κυβέρνηση κρατάει αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, μετά τη δημοσίευση σ...

Η κυβέρνηση κρατάει αποστάσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, μετά τη δημοσίευση σήμερα Παρασκευή, του άρθρου-παρέμβασης του στην εφημερίδα τα" Νέα".
Σχετικά με το άρθρο του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γ. Πανούση, πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι οι αναφορές του "προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν".
"Η Κυβέρνηση παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων και της έννομης τάξης", σημειώνουν οι ίδιες πηγές.
Κύκλοι του υπουργού σημειώνουν πάντως ότι η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον κ. Πανούση και ότι το άρθρο δεν ήταν κατά της κυβέρνησης, αλλά για τα φαινόμενα που ζούμε τις τελευταίες μέρες. Και για τις δύο πλευρές δεν τίθεται θέμα παραίτησης του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση