GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για το "κάζο" με τον Αστέρα

Δύο ήττες και χθες μια ισοπαλία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι… ήττα μετρά ο Παναθηναϊκός στα τρία τελευταία του παιχνίδια. Είναι σα...

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για το

Δύο ήττες και χθες μια ισοπαλία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι… ήττα μετρά ο Παναθηναϊκός στα τρία τελευταία του παιχνίδια. Είναι σαφές πως η απογοήτευση για την απώλεια και της τελευταίας ελπίδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει επηρεάσει την απόδοση των «πράσινων» και η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες έπαιξε κι αυτή το ρόλο της. Όμως η εικόνα που παρουσίασαν χθες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν δικαιολογείται. Γιατί παρότι προηγήθηκαν με 2-0 κόντρα στη ροή του αγώνα, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ και στο τέλος ο βαθμός που πήραν μάλλον μοιάζει με κέρδος, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τους έκανε 23 τελικές προσπάθειες (έναντι 7).

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνέλθει για να μη χάσει και τον τελευταίο του στόχο, αυτόν της δεύτερης θέσης. Ήδη η δυνατότητα να μπει με μια καλή διαφορά στα play offs χάνεται. Ο Γιάννης Αναστασίου, εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών του, θα προσπαθήσει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να «σφίξει» τα λουριά. Θέλει να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και ο στόχος της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα, γι’ αυτό και απαιτείται άμεση «διόρθωση» και επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. 

Πρόβλημα με κάρτες 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό είναι στις 19 Απριλίου (15:00) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Από το ματς αυτό θα λείψουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ δέκα κίτρινες συμπλήρωσε χθες ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και θα αποφασιστεί σε ποια δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς (Πανθρακικό εκτός, Ξάνθη εντός, Κέρκυρα εκτός και ΠΑΣ εντός) θα λείψει. Στο όριο των τριών καρτών έφτασε και ο Ντάνιελ Πράνιτς. 

Ο Βόκολος και η… Σαμπντόρια 

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρίσκεται στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει (ενδεχομένως και να διαπραγματευτεί) μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Στο μεταξύ, χθες άνθρωπος της Σαμπντόρια ήταν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τον Νίκο Καρέλη. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση