GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι διατηρεί τη γραμμή της η Ιρίνα Σάικ

Η σταρ του μόντελινγκ, Ιρίνα Σάικ, δεν στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές, παραδέχεται όμως πως γυμνάζεται πολύ. Η εντατική καθημερινή...

Έτσι διατηρεί τη γραμμή της η Ιρίνα Σάικ

Η σταρ του μόντελινγκ, Ιρίνα Σάικ, δεν στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές, παραδέχεται όμως πως γυμνάζεται πολύ.

Η εντατική καθημερινή προπόνηση είναι το μυστικό της για τα καλοσχηματισμένα πόδια και τους γραμμωμένους κοιλιακούς. Η Ιρίνα Σάικ ξέρει πως πρέπει να δείχνει αψεγάδιαστη σε κάθε φωτογράφιση, γι' αυτό και παραμένει αφοσιωμένη στο στόχο της.

«Πρέπει να σέβεσαι το σώμα σου, όχι να το υποβάλλεις σε δοκιμασίες. Εμένα μου αρέσει να τρώω τα πάντα, μετά όμως χρειάζεται να ιδρώσω στο γυμναστήριο. Ασκούμαι κάθε μέρα. Αποφεύγω τα βάρη που δίνουν όγκο στους μυς. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει τρέξιμο, μποξ, ποδήλατο, πιλάτες. Επίσης αφιερώνω αρκετό χρόνο σε καρδιαγγειακές ασκήσεις γιατί μου φτιάχνουν τη διάθεση» σχολιάζει.

Αυτή την περίοδο είναι μόνη μετά το χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο και αναζητά έναν πιστό σύντροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση