GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει τελεσίγραφο έξι ημερών προς την Ελλάδα

Κανενός είδους τελεσίγραφο δε δόθηκε προς την ελληνική πλευρά στο χθεσινό Euro Working Group, αναφέρουν κοινοτικές πηγές, σύμφωνα με το...

Βρυξέλλες: Δεν υπάρχει τελεσίγραφο έξι ημερών προς την Ελλάδα

Κανενός είδους τελεσίγραφο δε δόθηκε προς την ελληνική πλευρά στο χθεσινό Euro Working Group, αναφέρουν κοινοτικές πηγές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι απομένουν πολλά που πρέπει να γίνουν σε τεχνικό επίπεδο και ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί το έδαφος για να ληφθεί απόφαση στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.

Εξάλλου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η Κομισιόν διαπίστωσε βήματα προόδου στις εν εξελίξει συζητήσεις μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών Αρχών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ερωτηθείς αν υπάρχει προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς στη λίστα των μεταρρυθμίσεων, ο Μαργαρίτης Σχοινάς υπενθύμισε ότι, με βάση τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στόχος είναι να υπάρξει μια ολοκληρωμένη λίστα συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τους θεσμούς ως το τέλος Απριλίου.

Ο Μ. Σχοινάς υπενθύμισε, επίσης, ότι το επόμενο βήμα είναι το Eurogroup της Λετονίας στις 24 Απριλίου, σημειώνοντας πως θα ήταν “ευπρόσδεκτη” η επίτευξη συμφωνίας πριν από την ημερομηνία αυτή.

“Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και σημειώνουμε πρόοδο βήμα-βήμα”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση