GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κακό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η έξοδος χιλιάδων εκδρομέων για τον εορτασμό του Πάσχα, δίχως ωστόσο ο καιρός να είναι ευνοϊκός. Ιδιαίτερα...

Με κακό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η έξοδος χιλιάδων εκδρομέων για τον εορτασμό του Πάσχα, δίχως ωστόσο ο καιρός να είναι ευνοϊκός.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Η πληρότητα στα πλοία ξεκινάει από 80% και φτάνει το 100%.

Η Ανάσταση και το ψήσιμο του οβελία αναμένεται να γίνουν με καλό καιρό, καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Το Μεγάλο Σάββατο 11/4 σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ. αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο κατά 1-2 βαθμούς αλλά νωρίς το πρωί και πάλι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τη Κυριακή του Πάσχα 12/4 σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν περαιτέρω εξασθένηση και μόνο στα νοτιοανατολικά τμήματα θα φτάνουν τα 6 μπoφόρ πνέοντας από βορειοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση