GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φινλανδία: Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα

«Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, Άντι Ρίνε, μιλώντας στην εφημερίδα «Frankfu...

Φινλανδία: Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα

«Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, Άντι Ρίνε, μιλώντας στην εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

«Οι αποφάσεις είναι ξεκάθαρες και η Ελλάδα θα λάβει επιπλέον χρήματα μόνο όταν οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν απλώς αποφασιστεί αλλά και υλοποιηθεί» αναφέρει ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ και επισημαίνει ότι η Αθήνα έχει περιθώριο ως το τέλος Απριλίου. «Η αποδέσμευση των δανείων απαιτεί ομόφωνη απόφαση του Eurogroup και η Φινλανδία θα δώσει τη συγκατάθεσή της μόνο εάν έχουν εκπληρωθεί οι όροι. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο θα ανήκει ο υπουργός Οικονομικών» διευκρινίζει ο κ. Ρίνε, καθώς στη χώρα του διεξάγονται εκλογές στις 19 Απριλίου.

Ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Φινλανδία έχει εξασφαλίσει εγγυήσεις για τη δανειακή βοήθεια προς την Ελλάδα, αναφερόμενος στην κατάθεση από το 2011, σε ειδικό λογαριασμό, 930 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση