GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά ήττα στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ

Στις “άγριες” ορέξεις της ΤΣΣΚΑ υπέκυψε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, καθώς οι Ρώσοι ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των πλ...

Βαριά ήττα στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό από την ΤΣΣΚΑ

Στις “άγριες” ορέξεις της ΤΣΣΚΑ υπέκυψε ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα, καθώς οι Ρώσοι ήταν ασταμάτητοι στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των πλέι-οφ της Euroleague, συντρίβοντας τους πρωταθλητές Ελλάδος με το επιβλητικό 93-66.

Η ΤΣΣΚΑ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, με τους “πράσινους” να παλεύουν για να περιορίσουν τα αστέρια των Ρώσων, όμως να μην τα καταφέρνουν, ενώ οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έβρισκαν εύκολα καλάθια απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να έρθει η βαριά ήττα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο (καταστροφικό) δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πέτυχε μόλις 6 πόντους, ενώ δέχθηκε 27!

Κορυφαίοι για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Τεόντοσιτς με 18 πόντους (4/5 τρίποντα, 8 ασίστ), ο Νίκολς με 13 και ο Κιριλένκο με 12, ενώ από τον Παναθηναϊκό διασώθηκαν ο Παππάς με 16 πόντους και ο Γκιστ με 14.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί και πάλι στη Μόσχα την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την επόμενη εβδομάδα η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση