GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ραχήλ Μακρή στηρίζει Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι βαλτοί από τον Σαμαρά...

Η Ραχήλ Μακρή έσπευσε να στηρίξει ανοιχτά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το περιστατικό που συνέβη σε βενζινάδικο στην Αιδηψό.  Η β...

Η Ραχήλ Μακρή έσπευσε να στηρίξει ανοιχτά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το περιστατικό που συνέβη σε βενζινάδικο στην Αιδηψό. 
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι φίλη με την Πρόεδρο της Βουλής διέψευσε, αν και δεν ήταν παρούσα,  τις μαρτυρίες και υποστήριξε μέσα από το Facebook ότι αυτοί που την κατηγορούν (λογικά και ο υπάλληλος του βενζινάδικου) είναι βαλτοί από τον Αντώνη Σαμαρά. 
Έγραψε: Ο πανικός του κ. Σαμαρά είναι τόσο μεγάλος που δημιουργεί γεγονότα και φαντασιώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλωστε μια ματιά στους υποτιθέμενους μάρτυρες και στην δραστηριοποίηση τους στα social media φανερώνει το ήθος, το ύφος και την εμπάθεια με την οποία κακόβουλα δημιουργούν εντυπώσεις και σπιλώνουν υπολήψεις. Το ήθος της κ. Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πολιτικός της βίος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση