GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έντονος διάλογος του Κικίλια με τον Κριτσωτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, μεταξύ του βο...

Ο έντονος διάλογος του Κικίλια με τον Κριτσωτάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στην Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια και του Προεδρεύοντος της Επιτροπής, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Ο κ. Κικίλιας ζητούσε επίμονα το λόγο επί προσωπικού, ύστερα από αναφορά του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Νίκο Βούτση, στο όνομά του, χωρίς, ωστόσο, ο κ. Κριτσωτάκης να του δώσει τον λόγο.

«Με τη δική μου ηθική και αξίες δεν παίζει κανείς» είπε σε έντονο ύφος ο πρώην Υπουργός.

Από την πλευρά του τον λόγο πήρε ο κ. Βούτσης απευθυνόμενος στον κ. Κικίλια λέγοντας πως «Κανένας υπαινιγμός για την ηθική σας, αλλά για την πολιτική συνέργεια».

Ενώ ο κ. Κριτσωτάκης είπε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: «Δεν θα σας δώσω ποτέ τον λόγο με αυτό το ύφος και σας παρακαλώ να καθίσετε τώρα».

 

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση