GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή προκάλεσε εκνευρισμό στο Μαξίμου

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο κυβερνητικό επιτελείο η χθεσινή εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, την ώρα που τα κ...

Η εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή προκάλεσε εκνευρισμό στο Μαξίμου

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο κυβερνητικό επιτελείο η χθεσινή εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, την ώρα που τα κυμάτα καταλήψεων σε ολόκληρη την Ελλάδα φουντώνουν.

Η έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου που αποφασίστηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την εισβολή των αντιεξουσιαστών είναι ενδεικτική του εκνευρισμού στο κυβερνητικό επιτελείο. Σε αυτή μετείχαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Σε αυτή αποφασίστηκε το χαρτοφυλάκιο της Προστασίας του Πολίτη περνά στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις φήμες ότι Γιάννης Πανούσης και Νίκος Βούτσης δεν διένυαν... το μήνα του μέλιτος, με τον αναπληρωτή υπουργό να εκφράζει διαφορετικές απόψεις για τη στάση που πρέπει να κρατά η ΕΛ.ΑΣ από τον υπουργό Εσωτερικών.

Πηγές από το Μαξίμου σημειώνουν ότι οι σκέψεις αυτές για υπαγωγή του Προστασίας του Πολίτη στο Δικαιοσύνης  προϋπήρχαν, καθώς είχε εκτιμηθεί ότι η στρατιωτική δομή του και ο ρόλος του ταίριαζε περισσότερο στο χαρτοφυλάκιο του Νίκου Παρασκευόπουλου. Ωστόσο, οι εξελίξεις με το κύμα καταλήψεων και την εικόνα ανομίας που βγαίνει προς τα έξω επιτάχυναν τις διαδικασίες.

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για Κωνσταντοπούλου

Σε νέες "παραφωνίες" από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος και της κυβέρνησης οδήγησε η παράσταση διαμαρτυρίας στο περιστύλιο της Βουλής, καθώς την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, έκανε λόγο για "προκλητική και ακατανόητη" ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών "να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου", η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις υποβάθμισης του ζητηματος, αρνούμενη ότι υπήρξε εισβολή στη Βουλή.

"Ουδεμία 'εισβολή σημειώθηκε στη Βουλή. Ας μην ανησυχούν, επομένως, όσοι εμφανίζονται ως Κασσάνδρες για να αναγγείλουν κινδύνους για το Κοινοβούλιο, με δηλώσεις οι οποίες αυτονοήτως ανοίγουν πολλές ορέξεις", σημείωσε, στέλνοντας σαφή μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση