GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρχιμάκης εναντίον Βενιζέλου για τον έλεγχο και τη φορολόγηση (που δεν έγινε) των εμβασμάτων εξωτερικού...

Βέλη εναντίον του Ευ. Βενιζέλου εξαπολύει ο Μιχ. Καρχιμάκης σε σχέση με το θέμα της φορολόγησης εμβασμάτων εξωτερικού. Ο Μιχ.Καρχιμάκης κ...

Βέλη εναντίον του Ευ. Βενιζέλου εξαπολύει ο Μιχ. Καρχιμάκης σε σχέση με το θέμα της φορολόγησης εμβασμάτων εξωτερικού. Ο Μιχ.Καρχιμάκης κάνει επίσης  λόγο για υπονόμευση του ΠΑΣΟΚ από το σημερινό του πρόεδρο, καταλογίζοντάς του ανατροπή του πρωθυπουργού εν μέσω της τετραετίας.

Η δήλωση Καρχιμάκη

Το εμφανιζόμενο ως σχέδιο της κυβέρνησης για εφάπαξ φορολόγηση των εμβασματων και των λιστων με εμβάσματα που βγήκαν στο εξωτερικό και δεν φορολογήθηκαν ΕΙΧΕ αποτελέσει πρωτοβουλια με την πλήρη και ολοκληρωμένη πρόταση νόμου, προς την κυβερνηση Παπαδήμου και 27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με συντονιστή τον τότε αντιπρόεδρο της Βουλής Γρηγόρη Νιωτη ,και μετέπειτα της κίνησης των 75.
Η πρωτοβουλία αυτη είχε αναληφθεί και κατατέθηκε στην βουλή,στις αρχες του 2012 απο τον Γρηγόρη Νιωτη και 26 βουλευτές .
Η πρόταση αυτη απερρίφθη απο τον τότε υπουργό οικονομικών κ. Β. Βενιζελο ανεξήγητα και ίσως με ανεπαρκή αιτιολόγηση,αν τελικά υπήρξε αιτιολόγηση.
Η τελικά υπηρετήθηκε σκοπιμότητα;
Την πρόταση νόμου Νιωτη επανέφερε ,ζητώντας να κατατεθεί στη Βουλή επικαιροποιημένη εκ νέου,με επίσημο τροπο,και η κινηση 75 και ο ίδιος ως μελος του πολιτικού συμβουλίου,σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις των οργάνων,μετά τις εκλογες του 2012.
Να φορολογηθούν δηλαδή ,με διαςταυρωτικο έλεγχο απο την τραπεζα Ελλαδος και την Γενική γραμματεία πληροφοριακών συςτηματων,τα πιθανά αφορολόγητα εμβάσματα που εξηχθηςαν στο εξωτερικό απο το έτος 2001 και μετα, που θα απέφεραν σε βάθος τριετίας πάνω 30 με 40 δις ευρω.
Ο κ.Υπουργος οικονομικών,έκανε οτι δεν άκουγε,η "εκωφευε σκοπίμως."
Ο "παντογνώστης"αλλα υπονομευτής και καταστροφέας του χώρου "τα ήξερε δυστυχώς όλα".
Εγνωριζε δυστυχώς όλων των ειδών τις μεθοδεύσεις κατα και της κυβερνησης παπανδρεου, και κατ' επέκταση και κατα της χώρας,ανατρέποντας με την παρέα του τον εκλεγμένο πρωθυπουργό μεσούσης της τετραετίας.
Σήμερα τις πρωτοβουλίες αυτες που απαξιώνε, και υπονόμευσε ουσιαστικά,και που ηταν προς όφελος και της χώρας και των ανθρώπων,και επροτεινε ένας μεγάλος αριθμός στελεχών μη αρεστών στον κ. βενιζελο, ΕΡΧΕΤΑΙ και ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ και φαίνεται να προτίθεται να εφαρμόσει η κυβερνηση.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για την καθυστέρηση αυτή,σε βάρος και της χώρας και όσων πλήρωσαν την κρίση,ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.
Υπέρ ποιων,κρατήθηκε αυτη η καθυστέρηση των ελέγχων και της υστέρησης των εσόδων,με την απόρριψη της πρότασης νόμου που κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον γρ.Νιωτηκαι στη συνέχεια ,με τις παρεμβάσεις μου ως μελους του πολιτικού συμβουλιου,σε όλες τις συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ αλλα και δημόσια;
Ποιοι έπρεπε να υπηρετήθουν και να καλυφθούν απο αυτη την ενέργεια της ασυλίας πιθανών φοροφυγάδων ;
Ποια συμφέροντα υπηρετηθηκαν οταν τον Ιούλιο του2013 ,ψηφιςαν νομο που δεν πήρε είδηση κανένας σχεδόν βουλευτης ,για να δώθει ασυλία για 9 ολόκληρα χρόνια παραγράφοντας τους φορολογικούς ελέγχους για εμβάσματα του εξωτερικού απο το 2001 και μετά;
Ποιοι και πόσοι ευνοήθηκαν δια της πιθανά συνείδητής απραξίας και της συνείδητής απόρριψης των προτάσεων αυτών,που υπεβλήθησαν Κατ'επανάληψη και στ
ην βουλή και στα όργανα του ΠΑΣΟΚ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση