GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες βλέπουν κοντά τη... χρεοκοπία

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα ευρήματα δημοσκόπησης αναφορικά με το πώς βλέπουν οι πολίτες τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους ε...

Δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες βλέπουν κοντά τη... χρεοκοπία

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα ευρήματα δημοσκόπησης αναφορικά με το πώς βλέπουν οι πολίτες τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους καθώς επίσης και το τι πιστεύουν για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει σημαντική υπεροχή έναντι της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 36,9%, η ΝΔ 21,7%, το Ποτάμι 7,3%, η Χρυσή Αυγή 5,7%, το ΚΚΕ 5%, οι ΑΝΕΛ 4,6%, το ΠΑΣΟΚ 3,9%, άλλο κόμμα 4,8% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 9,1%.

Το 71,9% θεωρεί ότι μια συμφωνία με τους δανειστές είναι το καλύτερο για τη χώρα.

Το 68,8% εκτιμά πως είναι υπαρκτός κίνδυνος εξόδου από το ευρώ ενώ το 72,9% επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Το 52,4% συμφωνεί με την άποψη και τα δημοσιεύματα ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας ενώ το 45,1% διαφωνεί. Το 50,2% δηλώνει ότι τους εκφράζει ο τρόπος που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση έναντι 45,7%.

Στην περίπτωση αδιεξόδου το 44,2% θεωρεί πως η καλύτερη επιλογή είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας, το 32,7% θέλει δημοψήφισμα και το 18,7% προκήρυξη νέων εκλογών. Το 42,1% πιστεύει ότι τελικά στην διαπραγμάτευση θα υποχωρήσει η κυβέρνηση, το 22,6% ότι θα υποχωρήσουν οι εταίροι, το 12,9% ότι θα επέλθει ρήξη ενώ το 22,4% δεν γνωρίζει/δεν απαντά.

1 σχόλιο

  1. Τα ΜΜΕ των εργολάβων κάνουν καλή δουλειά, μας χρεοκοπούν από τις 8-8:30 κάθε βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση