GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξένια Βαρουφάκη: Μπαμπά, έχω δυστυχισμένη ζωή...

Ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος με την υπουργοποίηση του Γιάννη Βαρουφάκη είναι η 10χρονη κόρη του Ξένια Βαρουφάκη, σύμφωνα μ...

Ένας άνθρωπος που δεν είναι ικανοποιημένος με την υπουργοποίηση του Γιάννη Βαρουφάκη είναι η 10χρονη κόρη του Ξένια Βαρουφάκη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας ABC.
Λίγα είναι γνωστά για την κόρη του υπουργού Οικονομικών. 
Ζει με τη μητέρα της στο Σίδνεϊ και περνάει τις διακοπές της με τον πατέρα της στην Ελλάδα. Έχει καλή σχέση με τη δεύτερη σύζυγό του Δανάη.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης δίδαξε από το 1988-2000 Οικονομική Θεωρία και Πολιτική Φιλοσοφία στο Πανεπίστημιο του Σίδνεϊ και είχε τη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο SBS.
Με τη μητέρα της Ξένιας αποφάσισε να χωρίσει μετά από 10 χρόνια γάμου, όταν εκείνη έμεινε έγκυος. Αν και προσπάθησαν να μείνουν μαζί για το καλό του παιδιού, δεν τα κατάφεραν.
Η μητέρα της είναι ελληνικής καταγωγής αλλά με περισσότερες ρίζες στην Αυστραλία.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης αναφέρει ότι μιλάει καθημερινά με την κόρη του μέχρι και 2 ώρες. Το κορίτσι αρνείται προς το παρόν να μιλούν στα ελληνικά.
Πρόσφατα του τηλεφώνησε και του είπε ότι είναι θυμωμένη με τους Πέρσες οι οποίοι ήταν αρκετά ανόητοι να αφήσουν τον Αλέξανδρο να τους νικήσει. Και γιατί ήταν θυμωμένη; Επειδή έχει μαθήματα ελληνικών κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση