GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης – Λαγκάρντ συμφώνησαν ότι η Ελλάδα θα πληρώσει… - ΒΙΝΤΕΟ

«Παραγωγικότατη» χαρακτηρίζει κατά λέξη στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, τη συνάντηση που είχαν στις Η.Π.Α, η επικεφαλής του Δι...

Βαρουφάκης – Λαγκάρντ συμφώνησαν ότι η Ελλάδα θα πληρώσει… - ΒΙΝΤΕΟ

«Παραγωγικότατη» χαρακτηρίζει κατά λέξη στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, τη συνάντηση που είχαν στις Η.Π.Α, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Κριστίν Λαγκάρντ και Γιάνης Βαρουφάκης συμφώνησαν ότι η δόση των 458 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ θα καταβληθεί κανονικά τη Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου, μετά από συνάντηση που διήρκεσε πάνω από δυο ώρες, αποφεύγοντας το «πιστωτικό γεγονός».

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τη 1:00 ώρα Ελλάδος και ολοκληρώθηκε στις 3:25.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε από την Ουάσιγκτον μετά το πέρας της συνάντησή του με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι η Ελλάδα «προτίθεται να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις προς όλους τους πιστωτές της».

Επισήμανε ότι «η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης να κάνει βαθιές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και να προσπαθήσει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση