GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με πλάγιο τρόπο! Ο Π. Τατούλης συμφωνεί (τώρα) με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Δήλωση Πέτρου Τατούλη μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ σχετικά με την ΠΝΠ. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκφράσει με καθαρό πολιτικό λόγ...

Δήλωση Πέτρου Τατούλη μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΝΠΕ σχετικά με την ΠΝΠ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκφράσει με καθαρό πολιτικό λόγο και χωρίς περιστροφές την πολιτική της θέση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΝΠΕ διατηρώντας αταλάντευτη την πολιτική της θέση κατέθεσε μέσω της εκπροσώπου της κας Ελένης Παναγιωτοπούλου την ακόλουθη πρόταση:

«Η Κυβέρνηση οφείλει να κατανοήσει ότι η αντιμετώπιση της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κρίσης δεν μπορεί να γίνει εάν δεν υπάρχει ειλικρινής διάλογος με τους εκπροσώπους του Β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης.

Η Κυβέρνηση οφείλει να ολοκληρώσει άμεσα την διαπραγμάτευση διότι δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής για χάσιμο άλλου πολύτιμου χρόνου τη στιγμή που η ελληνική οικονομία καταρρέει.

Σε αυτή την κατεύθυνση δεν μπορούμε να είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που ισχυροποιεί την θέση της Χώρας μας σε αυτή τη κρίσιμη φάση που είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση.

Ασφαλώς όλα αυτά υπό την αποκλειστική αίρεση ότι η Κυβέρνηση καταβάλλει ειλικρινή προσπάθεια και δεν έχει δεύτερες σκέψεις με ολέθριες επιπτώσεις για την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες της».

Το πρόβλημα της Χώρας μας, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, είναι βαθύτατα πολιτικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί και από τους Ευρωπαίους Εταίρους μας. Οι αιρετές Περιφέρειες οφείλουν να μην κωφεύουν στο πολιτικό ζήτημα. Στην παρούσα κρίσιμη χρονική συγκυρία οι συναντήσεις και οι συσκέψεις χωρίς σαφή πολιτικό προσανατολισμό δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα, απεναντίας δημιουργούν συνθήκες ανασφάλειας στην αγωνία των Ελλήνων πολιτών και στην κατάρρευση της οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Σε αυτή την κατεύθυνση στεκόμαστε θετικά απέναντι σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναλαμβάνει για την ισχυροποίηση της Χώρας. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρει σθενερά απέναντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση