GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδοχικές συναντήσεις Βαρουφάκη με Αμερικανούς αξιωματούχους

Διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Διεθνείς Υποθέσεις Νέιθαν Σιτς και με την σύμβουλο σε θέματ...

Διαδοχικές συναντήσεις Βαρουφάκη με Αμερικανούς αξιωματούχους

Διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ αρμόδιο για τις Διεθνείς Υποθέσεις Νέιθαν Σιτς και με την σύμβουλο σε θέματα εθνικής ασφάλειας του προέδρου Ομπάμα Κάρολαϊν Άτκινσον είχε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών έγινε επισκόπηση των διαπραγματεύσεων που

βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Ελλάδας και των Θεσμών. Ο κ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ανέπτυξε στους Αμερικανούς αξιωματούχους το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι υπάρχει κοινός τόπος για ζητήματα επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και για την πολιτική, που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που έχουν σχέση με τη δομή της Ευρωζώνης, με τον υπουργό

Οικονομικών να αναπτύσσει στους συνομιλητές του τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάγκη επανεξέτασης της αρχιτεκτονικής της.

Ο κ. Βαρουφάκης επιστρέφει στην Αθήνα την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση