GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Ο φασισμός πρέπει να καταδικαστεί και από τον ελληνικό λαό

“Ο φασισμός, ο ναζισμός, πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο τον ελληνικό λαό”, τονίζει σε ανακοίνωσή ...

ΚΚΕ: Ο φασισμός πρέπει να καταδικαστεί και από τον ελληνικό λαό

“Ο φασισμός, ο ναζισμός, πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο τον ελληνικό λαό”, τονίζει σε ανακοίνωσή του για τη δίκη της Χρυσής Αυγής το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική εγκληματική οργάνωση και η δίκη θα πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταδίκη όσων συμμετείχαν σε δεκάδες ρατσιστικά εγκλήματα.

Στην ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ τονίζει:

“Η δίκη των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε σήμερα και αναβλήθηκε για τις 7 Μαΐου, πρέπει να ολοκληρωθεί με την καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και των συνεργών τους, όσων συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, αλλά και κατά των Αιγύπτιων ψαράδων. Για όλα αυτά τα εγκλήματα, αλλά και για δεκάδες άλλα, την ευθύνη έχει η ίδια η ηγεσία της, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ακριβώς γιατί είναι ναζιστική τόσο στη δομή της, όσο και στην οργάνωσή της. Ωθεί, καθοδηγεί τα μέλη της, στο να εγκληματούν σε βάρος μεταναστών, εργατών, συνδικαλιστών, αντιφασιστών, κομμουνιστών.

Το αποκρουστικό, εγκληματικό της πρόσωπο έδειξε και σήμερα, λίγο πριν την έναρξη της δίκης, όταν επιτέθηκε και ξυλοκόπησε νέα παιδιά, μάρτυρες κατηγορίας και φίλους του Παύλου Φύσσα.

Ο φασισμός, ο ναζισμός, πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο τον ελληνικό λαό και σ’ αυτό μπορεί να συμβάλει το ίδιο το εργατικό λαϊκό κίνημα που θα απομονώνει την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και θα δυναμώνει τη δράση του ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το ναζισμό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση