GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΙΚ: Ποια απομόνωση; Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα

Μία αιχμηρότατη απάντηση δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, στο δημοσίευμα του Reuters περί πλήρης απομόνωσης του έλληνα υπουργο...

ΥΠΟΙΚ: Ποια απομόνωση; Ο Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα

Μία αιχμηρότατη απάντηση δίνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, στο δημοσίευμα του Reuters περί πλήρης απομόνωσης του έλληνα υπουργού Οικονομικών από τους ομολόγους του στη Ρίγα της Λετονίας.

Όπως λένε από το υπουργείο οικονομικών την Πέμπτη στο επίσημο δείπνο, "ο κ. Βαρουφάκης πήγε κανονικά και εκπροσώπησε τη χώρα".

Για το γεγονός ότι οι υπόλοιποι πήγαν για φαγητό με λεωφορείο και ο Βαρουφάκης μόνος του με τα πόδια το υπουργείο λέει:

"Όσον αφορά στο χθεσινό δείπνο επειδή ο κ,. Βαρουφάκης δεν μπορεί τα βαρετά δείπνα προτίμησε την παρέα φίλων και συνεργατών του και πέρασε πολύ καλύτερα".

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για αδιαφορία των υπουργών της ευρωζώνης προς τον Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά και την επιλογή του κ. Βαρουφάκη να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους το βράδυ της Παρασκευής στο δείπνο μετά το Eurogroup και να μείνει στο ξενοδοχείο. Μάλιστα σημειώνεται η φράση αξιωματούχου στο διεθνές πρακτορείο ότι:

"Δεν ήρθε καν στο δείπνο να εκπροσωπήσει τη χώρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση