GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν ξέρω πως πάνε οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, απλά εξαφανίζονται"

Σε μία νέα δήλωση "φωτιά" αναφορικά με το μεταναστευτικό προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χρ...

Σε μία νέα δήλωση "φωτιά" αναφορικά με το μεταναστευτικό προχώρησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ με αντικείμενο το μεταναστευτικό η κα Χριστοδουλοπούλου ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πώς φεύγουν οι πρόσφυγες από την Ελλάδα προς την Ευρώπη λέγοντας πως "απλώς εξαφανίζονται".

Ειδικότερα, η κα Χριστοδουλοπούλου ανέφερε πως οι μετανάστες παραμένουν για λίγο στη χώρα και φεύγουν. Παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ρώτησε με ποιο επιχείρημα το λέει αυτό η υπουργός για να λάβει την απάντηση πως είναι στατιστική η παρατήρηση.

Ο κ. Καμίνης ρώτησε στη συνέχεια πού πάνε οι πρόσφυγες και πώς και η κα Χριστοδουλοπούλου απάντησε πως πάνε στην Ευρώπη και πως δεν ξέρουμε πώς φτάνουν εκεί. "Απλά εξαφανίζονται", είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τα γέλια των δημάρχων.

"Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο", πρόσθεσε.

Η κα Χριστοδουλοπούλου παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την αύξηση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών προς τη χώρα, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι "το μεταναστευτικό πρόβλημα πλέον είναι εκρηκτικό και δεν λύνεται με ημίμετρα και ιδεοληψίες που δεν επιτρέπουν να αντιμετωπιστεί στην πραγματική του διάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση