GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aξιοποίηση των στρατοπέδων της Αττικής

Την αξιοποίηση των στρατοπέδων της Αττικής και τις κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων για τη στέγαση μεταναστών προτείνει ...

Καμίνης: Κράτηση μεταναστών σε στρατόπεδα και κατασκηνώσεις
Την αξιοποίηση των στρατοπέδων της Αττικής και τις κατασκηνώσεις αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων για τη στέγαση μεταναστών προτείνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης στηρίζοντας τη διατήρηση των κέντρων κράτησης μεταναστών, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα, λόγω των διαστάσεων που έχει πάρει, είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστεί το κράτος, και όχι οι δήμοι.
Σχολιάζοντας τη δήλωση της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού Τασίας Χριστοδουλοπούλου, πως οι μετανάστες "λιάζονται στις πλατείες", ο κ. Καμίνης είπε ότι θα πρέπει να σοβαρευτούμε ώστε να μην ξαναζήσουμε καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας όπως αυτές του 2012, ή και χειρότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση