ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ποτάμι: Η κατάσταση πλησιάζει στο σημείο δίχως επιστροφή

Share it:
Ποτάμι: Η κατάσταση πλησιάζει στο σημείο δίχως επιστροφή

Η κατάσταση πλησιάζει στο σημείο δίχως επιστροφή, αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "να αφήσει κατά μέρος τη μάχη των εντυπώσεων και τις εσωκομματικές ισορροπίες για να προσέλθει η χώρα στη διαπραγμάτευση με δέσμη συγκεκριμένων λύσεων ώστε να φθάσουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση που θα διασφαλίζει τη θέση μας στην ευρωζώνη".

 

Αναλυτικά:

Κάθε μέρα έρχονται στο φως εκθέσεις που δείχνουν ότι οι διεθνείς οργανισμοί προετοιμάζονται και θωρακίζονται για τη χρεοκοπία της χώρας. Τα αρνητικά σενάρια φουντώνουν. Η Ελλάδα απομονώνεται διαρκώς από τους εταίρους, όπως διαπίστωσε με οδυνηρό τρόπο και ο υπουργός Οικονομικών στην πρόσφατη σύνοδο του Eurogroup. Είναι θλιβερό να διαπιστώνουν οι 'Ελληνες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι υπάρχουν 18 υπουργοί στη μια πλευρά του τραπεζιού και ένας μόνος του στην άλλη. Και μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να το εξέλαβε ως προσωπικό μίσος όλων των υπολοίπων υπουργών εναντίον του, όμως ξεχνάει ότι δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του αλλά τη χώρα, η οποία εμφανίζεται “μόνη στη γωνία” έχοντας κόψει τις γέφυρες ακόμη και με παραδοσιακούς της συμμάχους.

Η ομολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη στην σημερινή Αυγή ότι αν δε βρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να πάρει από μόνη της μέτρα -τα οποία τώρα προσπαθεί να αποφύγει- περιγράφει ξεκάθαρα τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση και η χώρα.
Σε ποιούς όμως απευθύνεται ο κ. Δραγασάκης; Λαμβάνοντας υπόψη και το μέσο, προφανώς απευθύνεται στο εσωτερικό του κόμματός του. Ας ακούσει λοιπόν την έκκλησή του ο Πρωθυπουργός. Η κατάσταση πλησιάζει στο σημείο δίχως επιστροφή.  Οι απειλές για εκλογές ή δημοψήφισμα στοχεύουν την ίδια τη χώρα και τους πολίτες. Είναι καθήκον του κ.Τσίπρα να δώσει τέλος. Να αφήσει κατά μέρος τη μάχη των εντυπώσεων και τις εσωκομματικές ισορροπίες για να προσέλθει η χώρα στη διαπραγμάτευση με δέσμη συγκεκριμένων λύσεων ώστε να φθάσουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση που θα διασφαλίζει τη θέση μας στην ευρωζώνη. Αυτό θα πρέπει να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες αλλιώς η κυβέρνηση θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις συνέπειες.   

 

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση