GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας ενημερώνει για την πορεία της διαπραγμάτευσης

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο...

Ο Τσίπρας ενημερώνει για την πορεία της διαπραγμάτευσης
Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα της κυβέρνησης και της διαπραγματευτικής ομάδας με τους δανειστές, την ώρα που από το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε μία πρώτη ενδιάμεση συμφωνία που θα αποκλιμακώσει την ασφυξία στη ρευστότητα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η νέα στρατηγική που χαράσσει η κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση μετά και τον ανασχηματισμό και τη σύσταση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης, η οποία σήμανε τον παραγκωνισμό του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας με την ενημέρωσή του αναμένεται να επαναλάβει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να διατηρεί τις κόκκινες γραμμές της στη διαπραγμάτευση, στοχεύοντας σε έναν έντιμο συμβιβασμό, με στόχο να κατευνάσει τις αντιδράσεις από την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που παραμένουν οι φωνές για "έντιμη ρήξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση