GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης ανοίγει "παράθυρο" για μη καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ

"Παράθυρο" για αναβολή της καταβολής της δόσης προς το ΔΝΤ άφησε ανοικτό ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφέροντας ωστόσο ότι πρόκειται...

Ο Σκουρλέτης ανοίγει

"Παράθυρο" για αναβολή της καταβολής της δόσης προς το ΔΝΤ άφησε ανοικτό ο Πάνος Σκουρλέτης, αναφέροντας ωστόσο ότι πρόκειται για προσωπική εκτίμηση και δεν επιβεβαιώνει ότι τέθηκε ένα τέτοιο θέμα από τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη στη συνάντησή του με την επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

"Υπάρχει αυτή η δυνατότητα θεωρητικώς και νομίζω ότι θα ήταν απολύτως συμβατή μια τέτοια σκέψη και πρόταση. Άλλωστε θα έλεγα πως όταν αυτή η συζήτηση συνολικοποιηθεί, ξεφύγουμε δηλαδή από το εβδομάδα - εβδομάδα, 15ημερο - 15ημερο, μήνα - μήνα, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε συνολικά για μια γενναία αναδιάρθρωση του χρέους που θα έχει και το στοιχείο του παγώματος και πολλών άλλων πραγμάτων" σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο πρωινό του MEGA ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εφαρμόσει νεοφιλελεύθερες πολιτικές αναφορικά με τα εργασιακά ζητήματα και το ασφαλιστικό, καθώς δεν έχει λάβει μία τέτοια εντολή από τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση