GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μίχαελ Λανγκ

Προχωρημένη είναι η υπόθεση του Μίχαελ Λανγκ, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της ...

ΠΑΟ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μίχαελ Λανγκ

Προχωρημένη είναι η υπόθεση του Μίχαελ Λανγκ, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Μάλιστα, οι "πράσινοι" εκφράζουν την εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει κλείσει θετικά η μεταγραφή του Ελβετού άσου της Γκρασχόπερς, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Με την υπόθεση του διεθνούς μπακ-χαφ ασχολήθηκε προσωπικά ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος τσέκαρε από κοντά τον παίκτη και κινήθηκε μεθοδικά για την απόκτησή του.

Για τον Λανγκ είχε ενδιαφερθεί μία ομάδα από τη Γερμανία, χωρίς να καταθέσει επίσημη πρόταση, και υπήρξαν φήμες για τη Φιορεντίνα, την Τορίνο, τη Σαμπντόρια και την Παλέρμο από την Ιταλία.

Πάντως, στο "τριφύλλι" είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, καθώς έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις (στη λίστα υπάρχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές).

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση