GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βίκυ Μιχαλονάκου θεωρεί την Αννίτα Πάνια το απόλυτο τίποτα

Η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε στη Χριστίνα Πολίτη και την εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Λάκη Λαζόπουλο, την Αννίτα Πάνια...

Η Βίκυ Μιχαλονάκου θεωρεί την Αννίτα Πάνια το απόλυτο τίποτα Η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε στη Χριστίνα Πολίτη και την εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Λάκη Λαζόπουλο, την Αννίτα Πάνια και τον λόγο που δεν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Για τον Μάρκο Σεφερλή & την Έλενα Τσαβαλιά:

«Ο Μάρκος Σεφερλής είναι το brand name της επιτυχίας, είναι ο ακροβάτης στο τσίρκο που λέγεται ελληνική τηλεόραση. Χωρίς δείκτη προστασίας, τα κάνει όλα και συμφέρει! Δεν θα υπήρχε αυτή η σχολή Σεφερλή, δεν θα υπήρχε αυτή η Ακρόπολη του γέλιου χωρίς την Καρυάτιδα που είναι η γυναίκα του. Η Έλενα Τσαβαλιά μιλάει πολύ ωραία την ελληνική γλώσσα, είναι πολυμηχάνημα».

Για την εκπομπή «Ερωτοδικείο»:

«Κατηγορήθηκα για την εισαγωγή που έκανα από το χειραγωγούμενο, εκπορνευόμενο κατεστημένο τηλεοπτικό σόου. Που θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι είτε μια πανεπιστημιακή καθηγήτρια είτε να παραμείνω στην κρατική τηλεόραση που είχα μια πορεία 15 χρόνων και έχω δουλέψει σήμερα με τα μεγαλύτερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα οποία είναι φαιδρά. Βλέπω σήμερα κάποιους και γελάω που τους θεωρούν τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας, της ειδησεογραφίας - που δεν είναι τίποτα παρά "ένα λεπτό περιπτερά, βουλιάζω στα βαθιά νερά", στα βοθρολύματα της δήθεν ενημέρωσης. Το "Ερωτοδικείο" δεν ήταν trash, ήταν μια σουρεάλ εκπομπή».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο:

«Δεν ξεχωρίζω κανέναν γιατί μετά τον Λένιν τον βρωμόστομο, που εισήγαγε πρώτος ο Χάρρυ Κλυνν, που είναι και κολλητός μου φίλος και ήταν ο πρώτος που εισήγαγε αυτό το είδος, αμέσως μετά έχουμε έναν Λάκη Λαζόπουλο. Ο οποίος στην προσωπική του ζωή είναι αστός και στο τηλεοπτικό του μπερντέ μικροαστός. Λάκη μου, δεν χρειάζεται αγόρι μου ο Τσίπρας κλώνους στην αυλή του, τα καταφέρνει μόνος του. Δεν πηγαίνω καθόλου τα γυάλινα πρόσωπα, προτιμώ να κάνω μια μοναχική πορεία».

Για τα πρόσωπα που γνωρίζουν επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση:

«Ακούω από το πρωί μέχρι το βράδυ για πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης τα οποία τα έχουν προάγει σε βασίλισσες της ομορφιάς και της τηλεοπτικής ζώνης, όμως αυτά είναι καρικατούρες, δεν είναι η πραγματικότητα της μέσης Ελληνίδας. Αυτή η εκπόρνευση της ξανθιάς ανταύγειας, του μπούστου, της σιλικονούχας ομορφιάς... Δεν υπάρχει αισθητική, δεν υπάρχει παιδεία, όλα ανάγονται στο φέρεσθαι και στο φαίνεσαι, δεν είναι η Ελληνίδα αυτό που βλέπουμε, το σούργελο, το ψευτοπρώτυπο της τηλεοπτικής υστερίας».

Για την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα:

«Δεν με ενδιαφέρει η Πάνια, την θεωρώ το απολύτως τίποτα. Αντίθετα θέλω να πω για τον Καρβέλα ο οποίος για μένα είναι ευφυής. Τον θεωρώ από τους πιο προχωρημένους συνθέτες. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να δω κάτι στην ελληνική τηλεόραση, υπάρχει μια νεκροφάνεια, δεν κυοφορούνται νέες ιδέες».

Θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

«Όχι, δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτές τις εκπομπές, με υποβαθμίζουν. Με ενοχλεί πολύ ότι όλοι αναλώνονται στο αν γέννησε το τέταρτο παιδί -και να της ζήσει της κυρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση