GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον τελειώνει ο Μαρινάκης;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ακόμα σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς απομένει να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα (μπορεί να το κάν...

Ποιον τελειώνει ο Μαρινάκης;
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ακόμα σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς απομένει να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα (μπορεί να το κάνει σήμερα αν δε χάσει από τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, 19:30/ΝS 1) και να διεκδικήσει το νταμπλ στο θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο η "ερυθρόλευκη" διοίκηση προχωράει παράλληλα, εδώ και αρκετό καιρό, τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, μόνο στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ή στις μεταγραφές που θα γίνουν, μιας και όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος στη μεταγραφική σύσκεψη κορυφής που αναμένεται στο Λιμάνι μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά και στη στελέχωση που απαιτείται σε άλλες σημαντικές θέσεις του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αναμένεται να προκύψουν αλλαγές στα ανώτερα κλιμάκια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και συγκεκριμένα σε πόστα που είναι αρμόδια για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που ανέφεραν ότι οι πρωταθλητές έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μανόλο Σαλβαδόρ, τον τεχνικό διευθυντή της Λεβάντε, μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και ενισχύουν τη φημολογία ότι θα γίνουν ανακατατάξεις στη διοίκηση.

Το γεγονός δε, ότι από τον Πειραιά δε διέψευσαν, όπως κάνουν σε ανάλογες περιπτώσεις, το ενδιαφέρον για τον 51χρονο τεχνικό διευθυντή, σημαίνει κατά πάσα πιθανότατα ότι θέμα είναι υπαρκτό. Ο Σαλβαδόρ είναι, άλλωστε, άριστος γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που δημιούργησε την ελληνική παροικία στη Λεβάντε με τους Βύντρα, Καράμπελα, Σιμάο και Ίβανσιτς.

Ένα ακόμα στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα οι Ερυθρόλευκοι να ψάχνονται όντως για τεχνικό διευθυντή και δη για τον Σαλβαδόρ, είναι ότι ο άνθρωπος της Λεβάντε διατηρεί άριστη σχέση με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, για τον οποίο φημολογείται ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν, επομένως, ότι για κάποιον χτυπάει η καμπάνα στον Ολυμπιακό. Τεχνικός διευθυντής μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τον μεταγραφικό σχεδιασμό τον τρέχει ο Πιερ Ισά, ο οποίος έχε τον τίτλο του αθλητικού διευθυντή. Από τη στιγμή, λοιπόν, που φέτος έγιναν αρκετά λάθη στις μεταγραφές, τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Γενάρη, είναι πολύ πιθανό ο Νοτιοαφρικανός να είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο.

Βέβαια, ρόλο στις μεταγραφές έχει και ο Χουάν Λορένθο, ωστόσο οι αρμοδιότητές του είναι αρκετά περιορισμένες σε σχέση με τον Πιερ Ισά και θεωρείται δύσκολο ο Ισπανός να αναλάβει την ευθύνη για τις άστοχες κινήσεις που έγιναν μέσα στη σεζόν. Όπως και να έχει, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι οι ενδείξεις ότι υπάρχει κινητοποίηση στον Ολυμπιακό για το συγκεκριμένο θέμα και πως διακρίνεται μια διάθεση αλλαγών και αναζήτησης διάδοχης λύσης. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση