GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα έτοιμα για τη φιέστα στον Ολυμπιακό

Ένα ακόμη βήμα προς το νταμπλ κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Με νίκη (ή ισοπαλία) στον αγώνα με τον Λεβαδειακό κλειδώνει μαθηματικά την κατ...

Όλα έτοιμα για τη φιέστα στον Ολυμπιακό Ένα ακόμη βήμα προς το νταμπλ κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Με νίκη (ή ισοπαλία) στον αγώνα με τον Λεβαδειακό κλειδώνει μαθηματικά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και θα πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν μαζί με τον κόσμο του. 

Στόχος πέρα από το τρίποντο και μια πειστική εμφάνιση με θέαμα σ’ ένα από τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα μ’ εκείνη που πέρασε από την έδρα του Πανθρακικού (1-3). Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις πρώτης γραμμής με τους Μήτρογλου, Κασάμι, Ελαμπντελαουΐ να επιστρέφουν, όπως και ο Ντουρμάζ που επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του. 

Έτσι, λοιπόν, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Ρομπέρτο. Αριστερά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Μαζουακού, δεξιά φαίνεται πως θα διατηρηθεί ο Σαλίνο, με το δίδυμο των στόπερ ν’ αποτελείται από τους Σιόβα, Μποτία. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή ο Τσόρι. Από το δεξί άκρο της επίθεσης θα ξεκινά τις προσπάθειές του ο Ντοσεβί, με τους Χάρα και Μπενίτες να εναλλάσσονται αριστερά και στην κορυφή. Ο Παραγουανός κυρίως σε ρόλο σέντερ φορ. 

Στην άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έρχεται στο Φάληρο με ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή και σε αυτή την αποστολή ενισχύεται από τον Άλαν Πουλίδο. Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή Μεξικανό επιθετικό κράτησε αρκετό καιρό, πριν καταλήξει (προσωρινά ή όχι θα φανεί το καλοκαίρι…) στους Βοιωτούς! Θα είναι κι αυτός ένας από τα πρόσωπα του αγώνα, ξεκινώντας στο δεξί άκρο. Η πιθανή σύνθεση των φιλοξενούμενων: Σηφάκης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Τόμας, Στάθης, Πίντερ, Ζίτο, Μπουσταμάντε, Μιλοσάβλιεφ, Πουλίδο και Γιακουμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση