GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη τώρα που γέννησε;

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και μίλησε για τις κόρες της αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη. Για ...

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη τώρα που γέννησε; Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» και μίλησε για τις κόρες της αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

Για το αν θα άφηνε τις κόρες της να ασχοληθούν με το μόντελινγκ:

«Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτό που θεωρώ εγώ καλό για τη ζωή τους είναι ένα καλό πανεπιστήμιο. Το μόντελινγκ για παράδειγμα έχει ένα χρονικό περιθώριο. Η μεγάλη τώρα που πέρασε σε ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, μπορεί να πειραματιστεί εδώ, όπως με μια φωτογράφηση που έκανε. Έτσι βοηθά στα δίδακτρα του πανεπιστημίου κιόλας».

Για το αν έχει μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη τώρα που εκείνη έχει γίνει μητέρα:

«Έχω στείλει τα δώρα μου και όταν ηρεμήσει θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο. Όταν μια γυναίκα γεννάει, θέλει να 'ναι με το μωρό της ήσυχη, να θηλάσει. Δεν είναι και ωραίο να πας σε ένα μωρό, αν δεν έχει σαραντίσει, με τις τόσες ιώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση