GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα «λευκά» τα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Χειμωνιάτικος είναι ο καιρός, στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χιονοπτώσ...

Στα «λευκά» τα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας

Χειμωνιάτικος είναι ο καιρός, στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χιονοπτώσεις και ομίχλες κατά τόπους.

Το χιόνι φτάνει τα 40 εκατοστά στη βάση και 70-80 εκατοστά στην κορυφή, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, 10 εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν και 4 εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού.

Ισχυροί ΒΑ άνεμοι πνέουν στο Καϊμακσταλάν, που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, ενώ οι δρόμοι προς το χιονοδρομικό είναι κλειστοί από τα ανεμοσούρια. Αλυσίδες απαιτούνται για τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών, τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλει ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, καθώς υπάρχει παγετός σε ορισμένα σημεία.

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες, καθώς αναμένονται νέες χιονοπτώσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση