GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φουλάρει" για Λανγκ ο Παναθηναϊκός

Διάστημα εξελίξεων σε μεταγραφικό επίπεδο θα είναι το προσεχές για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να διευθετήσει τα ζητήματα που είναι ανοι...

Διάστημα εξελίξεων σε μεταγραφικό επίπεδο θα είναι το προσεχές για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να διευθετήσει τα ζητήματα που είναι ανοιχτά για να προχωρήσει στο σχεδιασμό του.

Νούμερο ένα στην ατζέντα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίχαελ Λανγκ. Ο Ελβετός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του δεξιού μπακ και οι επαφές μαζί του είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι σε επαφή με την πλευρά του 24χρονου άσου, που μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς. Στόχος των «πράσινων» είναι να ολοκληρώσουν άμεσα τη μεταγραφή, για να μην μπουν στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες και ανεβάσουν την τιμή. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ στη Ζυρίχη για να προχωρήσει κι ενδεχομένως να κλείσει τη μεταγραφή.

Από εκεί κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός είναι σε προχωρημένες επαφές με παίκτη που παίζει στα άκρα της επίθεσης, ενώ αναζητεί αμυντικό χαφ κι εσωτερικό μέσο, θέσεις για τις οποίες θα δαπανήσει και τα περισσότερα χρήματα από το ούτως ή άλλως αυξημένο μεταγραφικό μπάτζετ που έχει φέτος. Όσον αφορά στον επιθετικό, υπάρχουν διερευνητικές επαφές με 2-3 παίκτες, αλλά όχι κάτι προχωρημένο και ίσως τα πλάνα να διαφοροποιήσει πιθανή πώληση του Νίκου Καρέλη.

Για τη θέση του στόπερ, όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Η πρόταση για τριετές συμβόλαιο με 400.000 το χρόνο μαζί με μπόνους κρίνεται ικανοποιητική από την πλευρά του Κροάτη αμυντικού, που όμως δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση περιμένοντας μήπως βρει καλύτερη προσφορά. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν δείχνει πολύ πιθανό και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα απαντήσει θετικά. Για τον συμπατριώτη του, Μλάντεν Πέτριτς, απομένουν οι υπογραφές προκειμένου να μείνει για άλλη μια σεζόν στην ομάδα.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση