GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα σκαλιά της Παναγίτσας παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Βρέθηκε το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίτσας η Βίκυ Σταμάτη, η οποία χθες τα ξημερώματα είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο. Σύμφωνα μ...

Βρέθηκε το μεσημέρι στην εκκλησία της Παναγίτσας η Βίκυ Σταμάτη, η οποία χθες τα ξημερώματα είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επικοινώνησε με τις εισαγγελικές Αρχές, εκφράζοντας την επιθυμία της να παραδοθεί και αναφέροντας και το σημείο όπου βρισκόταν.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και μετέβη περιπολικό, το πλήρωμα του οποίου εντόπισε τη Βίκυ Σταμάτη στα σκαλιά της "Παναγίτσας".
Η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από το Δεκέμβριο του 2013, τοποθετήθηκε χρονικά μεταξύ 1.30 και 5 το πρωί της Πέμπτης και φέρεται να έφυγε από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου, όπου βρέθηκε ανοιχτό, αλλά όχι παραβιασμένο, το λουκέτο. Έφυγε παίρνοντας όλα της τα πράγματα.
Λίγες ώρες μετά την απόδραση, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξή της. Ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι έρευνες πλέον, μετά τον εντοπισμό της, επικεντρώνονται στα πρόσωπα που εκτιμάται πως τη βοήθησαν να αποδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση