GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δραματικό μήνυμα του λιμενικού πριν το φονικό στη Σαλαμίνα

Φινάλε γράφηκε στις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στη Σαλαμίνα στην τραγική ιστορία του 35χρονου λιμενικού και της 44χρονης οδοντο...

Το δραματικό μήνυμα του λιμενικού πριν το φονικό στη Σαλαμίνα
Φινάλε γράφηκε στις 3 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στη Σαλαμίνα στην τραγική ιστορία του 35χρονου λιμενικού και της 44χρονης οδοντοτεχνίτριας.
Στις κηδείες, τραγικές φιγούρες η σύζυγος του λιμενικού, η οποία βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Το ζευγάρι διατηρούσε δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ και οι δύο ήταν παντρεμένοι.
Η 44χρονη φέρεται να πήγε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, να συναντήσει τον 35χρονο εραστή της για να του ζητήσει να χωρίσουν, καθώς ο σύζυγός της το είχε αντιληφθεί και της είχε ζητήσει να τελειώσει την παράνομη σχέση τους για χάρη των ανήλικων παιδιών τους.
Τότε ο 35χρονος της «έκλεισε ραντεβού θανάτου» καθώς θόλωσε και την πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και μετά αυτοκτόνησε. Τα άψυχα σώματα τους βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου στο γκαράζ του σπιτιού τους,  η σύζυγός του, η οποία είναι και έγκυος.
«Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο», φέρεται να έγραψε σε μήνυμα προς τη σύζυγό του ο 35χρονος, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση