GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκοπεύει να κάνει και τρίτο παιδί η Σίσσυ Χρηστίδου;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για το νέο κε...

Σκοπεύει να κάνει και τρίτο παιδί η Σίσσυ Χρηστίδου; Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, μακριά από την τηλεόραση ως σχεδιάστρια ρούχων, αλλά και την καθημερινότητά της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τους δυο γιους τους.

Το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού:

«Θέλαμε μεγάλη οικογένεια, αυτό είναι κάτι γνωστό. Από τη θεωρία στην πράξη, όμως, αυτό έχει μια διαφορά. Και στον Φίλιππο το λέγαμε αυτό, αλλά μας πήρε πέντε χρόνια να κάνουμε δεύτερο παιδί. Το λέμε θεωρητικά... [...] Εγώ ήθελα τέσσερα παιδιά, ο Θοδωρής ήθελε δύο και είπαμε να τα βρούμε κάπου στη μέση, αν μας αξιώσει ο Θεός».

Η ζωή της με δύο αγόρια στο σπίτι:

«Τώρα ο Φίλιππος είναι εξίμισι και ο μικρός είναι ενάμισι έτους. Τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα στο σπίτι, γιατί δεν είναι και τόσο ήσυχα τα πράγματα. Το πρώτο μου παιδί ήταν πολύ ήρεμο και πειθαρχημένο. Το δεύτερο είναι.... δεν μπορείς να φανταστείς! Αφού αρχικά έλεγα ότι ο μεγάλος μπορεί να ζηλεύει, αλλά όχι! Ο μικρός είναι πιο διεκδικητικός, δεν είναι συζητήσιμος καθόλου, αυτό που θέλει να κάνει θα το κάνει και δεν τίθεται θέμα. Απλά είμαστε μυρμηγκάκια που μας διευθύνει. Ο Φίλιππος είναι πολύ γλυκός με τον μικρό, του ζητάει να παίξουν και τέτοια. Ο μικρός απλά τον σπρώχνει. Σε άλλες φάσεις τρέχει να τον πάρει αγκαλιά. Πάντως, είναι άλλο παιδί τελείως!».

Η ενασχόληση με τον χώρο της Μόδας:

«Πάει πολύ καλά η δουλειά. Οικονομικά πάει πολύ καλύτερα από όταν έκανα τηλεόραση. Βέβαια εγώ έκανα ρούχα από πολύ μικρή, επειδή η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα. Αρχικά έκανα ρούχα για τους γιους μου και ύστερα για φίλους μου και για μένα κάποια σετ. Οπότε, έτσι ξεκίνησε. Μετά είπα γιατί δεν κάνω και ένα e-shop, να το δω σαν επιχείρηση... Πλέον έχουμε 15 βιοτεχνίες που συνεργαζόμαστε, γιατί έχουμε 500 κωδικούς ρούχων. Κάνουμε μαγιό, αξεσουάρ, γυναικεία, αντρικά. Είναι τεράστιο το φάσμα. Εμείς κάνουμε τα σχέδια, ελέγχουμε τα πατρόν και τα δείγματα και τα δίνουμε στην παραγωγή».

Θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Είναι πολύ πίσω στο μυαλό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πώς όταν είσαι ερωτευμένος που ξυπνάς και πετάγεσαι από το κρεβάτι να πας να δεις αυτόν με τον οποίο είσαι ερωτευμένος; Αυτό έχω πάθει με τα ρούχα. Έχω πάθει καψούρα. Δεν κουράζομαι, επειδή το γουστάρω. Μακράν μου αρέσει περισσότερο η δουλειά με τα ρούχα από ό,τι η τηλεόραση. Πρώτη φορά νιώθω τόσο δημιουργική. Η τηλεόραση έχει το κομμάτι της ματαιοδοξίας και μέσα μου ένα κομμάτι είναι έτσι. Αλλά στην τηλεόραση δεν ήμουν στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ξεκίνησα από αυτό και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου άρεσε η αρχισυνταξία, η παραγωγή. Απλά το σύστημα με πήγε στην παρουσίαση. Στην Αθήνα έτσι πάει. Στη Θεσσαλονίκη τα έκανα όλα. Και μοντάζ και αρχισυνταξία και ρεπορτάζ στον δρόμο. Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση ως παρουσιάστρια καθαρά μου άρεσε στο κομμάτι ματαιοδοξίας, να βγω, να βαφτώ, να χτενιστώ, αλλά δεν ένιωθα καθόλου δημιουργική».

Πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη;

«Ο Θοδωρής γκρινιάζει λίγο, επειδή δουλεύω πάρα πολλές ώρες και δεν διαπραγματεύομαι τον χρόνο μου με τα παιδιά. Ό,τι και να γίνει στις 6 θα γυρίσω στο σπίτι με τον Φίλιππο, επειδή με τον φέρνουν στο γραφείο από το σχολείο, αλλά στις 9 που θα κοιμηθούν εγώ μπορεί να γυρίσω στο γραφείο. Και δεν γίνεται λίγες φορές αυτό... Έχουμε λιγότερο προσωπικό χρόνο πια. Αυτή την απόσταση, όμως, την είχαμε πάντα επειδή ο Θοδωρής έκανε περιοδείες. Απλά τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούμε. Πιο πολύ μας νοιάζει πια πώς θα μοιράσουμε τον χρόνο».

Μετά το δεύτερο παιδί άλλαξε η σχέση τους;

«Τσακωνόμαστε λιγότερο, αλλά πιο έντονα. Νομίζω αυτό συσσωρεύεται επειδή δεν προλαβαίνουμε να τσακωθούμε. Οπότε αν βρεθούμε, θα γίνει χαμός! Μας περνάει πολύ εύκολα πια. Ο Θοδωρής έχει μάθει τον μηχανισμό μου, έχω αλτσχάιμερ σε αυτά. Μπορεί να θυμώσω, να τσαντιστώ πολύ και μετά από πέντε λεπτά να είμαι ήρεμη. Ο Θοδωρής δεν θα είναι θυμωμένος, αλλά θα στεναχωρεθεί και θα το σκέφτεται. Εγώ μέχρι το βράδυ θα το έχω ξεχάσει. Και να τον ρωτάω "τι έχεις;"».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση