GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια Ρωσίδα κυκλοφορούσε ...ξυπόλητη (και γιατί) στο υπουργείο του Λαφαζάνη!

Μία Ρωσίδα τριγυρνούσε ξυπόλητη... Οσοι βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργεια...

Μία Ρωσίδα τριγυρνούσε ξυπόλητη... Οσοι βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας έμειναν άφωνοι από αυτό που είδαν. Μια Ρωσίδα κυκλοφορούσε στους διαδρόμους... ξυπόλητη. Δεν ήταν κάποια περαστική, ανήκε στη συνοδεία του Αλεξέι Μίλερ, του επικεφαλής της Gazprom, που βρέθηκε στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», η συγκεκριμένη Ρωσίδα πήγε στο υπουργείο, για τη συνάντηση του Αλεξέι Μίλερ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, με 12ποντες γόβες. Ομως, κάποια στιγμή προφανώς κουράστηκε και... πέταξε τα παπούτσια της, κυκλοφορώντας στο διάδρομο ξυπολητη, καθώς δεν άντεχε άλλο έπειτα από δύο ώρες αναμονής.
Δεν ήταν το μοναδικό που προκάλεσε αίσθηση σε αυτή τη συνάντηση, αφού τον επικεφαλής της Gazprom συνόδευαν σωματοφύλακες, που δεν τον άφηναν στιγμή από τα μάτια τους, αλλά ούτε και επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και κάποια στιγμή που ο Αλεξέι Μίλερ θέλησε να πάει στην τουαλέτα, οι τέσσερις ένοπλοι Ρώσοι τον συνόδευσαν, έλεγξαν το χώρο και μετά τον άφησαν μόνο του.

1 σχόλιο

  1. διώξετε τους Γερμανούς να πάνε στο ΔΙΑΟΛΟ μαζί με τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ....

    ΆΝΤΕ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΎΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση