GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στο Εθνικό Θέατρο

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Θέατρο την Τετάρτη 22 Απριλίου με απόφαση του Σωμ...

Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στο Εθνικό Θέατρο

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Θέατρο την Τετάρτη 22 Απριλίου με απόφαση του Σωματείου τους.

Όπως τονίζουν τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου σε ανακοίνωσή τους, διεκδικούν να τηρηθεί η συλλογική σύμβαση εργασίας και να τηρηθούν οι αποφάσεις της επιθεώρησης εργασίας καθώς και η συμφιλιωτική του υπουργείου Εργασίας.

Επίσης ζητούν να τερματιστεί η άνιση και διακριτική – όπως καταγγέλλουν - μεταχείριση των εργαζομένων, να υπάρχει ενημέρωση γύρω από τα οικονομικά του οργανισμού και να «περιοριστούν οι σπατάλες και οι αργομισθίες».

Την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Εθνικό Θέατρο εκφράζει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών (Ε.Κ.Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση