GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Χανιά

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε δύσβατη περιοχή, μεταξύ των οικισμών Λίμνη και Ντερές, του...

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στα Χανιά
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε δύσβατη περιοχή, μεταξύ των οικισμών Λίμνη και Ντερές, του δήμου Πλατανιά.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μέσα σε χαράδρα και εξαπλώθηκε σε πολλές μικρές εστίες, καίγοντας κυρίως χορτολιβαδική και δασική έκταση καθώς και ελαιώνες.
Το δύσβατο της περιοχής, οι ισχυροί νότιοι άνεμοι, καθώς και η αδυναμία προσέγγισης λόγω του οδικού δικτύου μεγάλων οχημάτων της Πυροσβεστικής, δυσχέρανε το έργο των ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής, που έσπευσαν στο σημείο.
Για τις ανάγκες της επιχείρησης κατάσβεσης, ο δήμος Πλατανιά, διέθεσε στην Πυροσβεστική, γεωτρήσεις της περιοχής, ενώ για τα αίτια που την προκάλεσαν, θα επιληφθεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση