GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πρωινό η Φαίη Σκορδά νιώθει σα να πίνει καφέ με τις φίλες της

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στην πρωινή εκπομπή που συμπαρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγ...

Στο πρωινό η Φαίη Σκορδά νιώθει σα να πίνει καφέ με τις φίλες της Η Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στην πρωινή εκπομπή που συμπαρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Την προβλημάτισε που αντικατέστησε την Ελένη Μενεγάκη στη διαφημιστική καμπάνια της Axel;

«Νιώθω πολύ ωραία και χαίρομαι πολύ για αυτή τη συνεργασία. Όχι και να με προβληματίσει! Ήταν μεγάλη μου χαρά και με την ευκαιρία αυτή να ξαναπώ να τους ζήσει και το νινί. Ό,τι καλύτερο!».

Η πρωινή εκπομπή ήταν αυτό που πάντα ονειρευόταν;

«Το πρωινό ήταν αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Θεωρώ ότι είναι μια γυναικεία εκπομπή και μέσα μου θεωρώ πως κοιτώντας την κάμερα βλέπω μια γυναίκα. Νιώθω σα να πίνω καφέ με τις φίλες μου. Δεν προσποιούμαι, με καταλαβαίνουν σε όλα. Είχα περάσει πολύ ωραία στο μεσημεριανό και έμαθα πάρα πολλά. Από κει ξεκίνησε και η σχέση με τις τηλεθεάτριες».

Το ξεκίνημα στην τηλεόραση:

«Ποτέ δεν είχα ένα στόχο και να πω ότι θέλω να πετύχω κάτι. Ακόμα και όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μοντάζ, παραγωγή, λίγο παρουσίαση, καφέδες και πηγαινοέφερνα τα ρούχα. Μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Δούλευα από το πρωί έως το βράδυ, αλλά είδα ότι όσο δούλευα, μου άνοιγαν πόρτες».

Η αναγνωρισιμότητα στη ζωή της:

«Καθόλου δεν με έχει αλλάξει. Το απολαμβάνω! Είναι στον χαρακτήρα και στη φύση μου. Μου είναι οικείο και μου δίνει μεγάλη χαρά. Αισθάνομαι ότι όπως με ξέρει ο κόσμος, τους ξέρω κι εγώ. Το συζητούσα και παλιότερα με τον Γιώργο, όταν πρωτογνωριστήκαμε, γιατί ήταν πάρα πολύ ντροπαλός. Ακόμα είναι! Αν δεν πάω εγώ μαζί του σε μια πρεμιέρα, δεν θα πάω να συγχαρεί τους ηθοποιούς μετά την παράσταση, επειδή ντρέπεται. Μπαίναμε παλιά σε ένα μαγαζί, του μιλούσαν και ντρεπόταν. Του εξηγούσα ότι μας βλέπουν στην εκπομπή και μας αισθάνονται παρέα τους. Έτσι μας βλέπουν!».

Η ευαίσθητη πλευρά του Γιώργου Λιάγκα:

«Συζητάμε πάρα πολύ με τον Γιώργο. Τώρα θα μεταφέρω εγώ την άποψή του, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Σαφέστατα αν υπάρχουν ακραίες καταστάσεις σε μια οικογένεια, όπως σωματική βία, είναι άλλο κεφάλαιο. Αλλά αν κάποιος ερωτευτεί, θεωρεί ότι τα ζευγάρια δεν πρέπει να χωρίζουν, χωρίς να υπάρχει μια δεύτερη σκέψη. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών θα ήθελε οι γονείς του να είναι ακόμα μαζί. Ξέρω ότι δεν φαίνεται, αλλά είναι πολυ ευαίσθητος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση