GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει" είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στη βουλή αφήνοντας υ...

Βούτσης: Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει - ΒΙΝΤΕΟ
"Ο λαός έδωσε την απάντησή του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει" είπε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης στη βουλή αφήνοντας υπαινιγμούς για προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση που χρειαστεί.
"Δεν θα περάσουμε ασχολίαστο το κλίμα της σκληρής μετωπικής πολιτικής αντιπαράθεσης. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, όπου η κυβέρνηση πιέζεται ασφυκτικά για να ενδώσει σε απαράδεκτες απαιτήσεις των εταίρων-δανειστών διαμορφώνεται αυτό το μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, 2,5 μήνες από τότε που αναλάβαμε", είπε ο κ. Βούτσης.
"Όποιοι θέλουν ή φαντασιώνονται ότι θα γίνει παρένθεση αυτή η κυβέρνηση και κυρίως ότι θα γίνει παρένθεση η προσπάθεια του λαού να σηκώσει κεφάλι και ότι θα ξαναμπούμε σε ένα δρόμο με το κεφάλι κάτω -όπου τότε δήμοι περιφέρεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα που διαλύσατε και κλείσατε θα μείνουν στη μοίρα τους, θα φεύγουν εκατοντάδες χιλίαδες νέων ανθρώπων στο εξωτερικό και θα μείνει η χώρα πραγματικά χρεοκομενή όχι μονο οικονομικά, αλλά και πολιτισμικά και ηθικά- πλανώνται πλάνη οικτρά", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση