GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στην ΚΕΔΕ με το Δημήτρη Μάρδα

Ένταση επικράτησε κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, όταν επιχεί...

Ένταση στην ΚΕΔΕ με το Δημήτρη Μάρδα

Ένταση επικράτησε κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, όταν επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που αφορά στην εκταμίευση των διαθεσίμων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Σύμφωνα με όσα είπε, η διάθεση αυτών των χρημάτων σε ειδικό λογαριασμό στη ΤτΕ προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση σε έκτακτη ανάγκη, θα γίνει με τους εξής όρους: Οι δήμοι θα αποστείλουν ενημέρωση για τις ανάγκες τους, για το επόμενο 15θήμερο.

Τα υπόλοιπα κεφάλαια, που δεν είναι απαραίτητα για την άμεση ανάγκη των ταμειακών τους αναγκών, θα τοκισθούν με επιτόκιο 2,5%. Οποιος δήμος ζητήσει επιστροφή ποσού, που δεν θα υπερβαίνει το 10% του συνολικού του ποσού που έχει κατατεθεί, θα του επιστρέφεται αμέσως. Για ποσά μεγαλύτερα από 20%, η επιστροφή θα γίνεται εντός προθεσμίας ολίγων ημερών.

Οι δήμαρχοι τόνισαν ότι πρόκειται για δικά τους χρήματα για να μπορούν να λειτουργούν και να πληρώνουν οι Δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση