GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης εξαπολύει μύδρους κατά της Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανέφερε, "η Βουλή ...

Ο Μητσοτάκης εξαπολύει μύδρους κατά της Κωνσταντοπούλου

Σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανέφερε, "η Βουλή έχει μετατραπεί σε αρένα... Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που την ψήφισα δεν απολαμβάνει πλέον της προσωπικής μου εμπιστοσύνης, της αντιπολίτευσης, και σιωπηλά πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ... Απολαμβάνει μόνο της εκτίμησης της ΧΑ".

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης αμφισβήτησε έντονα τη χρησιμότητα των εξεταστικών, τονίζοντας ότι στην προκειμένη περίπτωση μετά βεβαιότητας οδηγεί σε πόλωση και αντιπαράθεση.

"Η κυβέρνηση αντί για εξεταστική θα έπρεπε να ασχολείται με άλλα θέματα (...) Κάθε μήνας που περνάει και δεν λύνεται το χρηματοδοτικό πρόβλημα η αγορά στενεύει... Κινηθείτε γρήγορα αντί να ασχολείστε με εξεταστικές και τη διαχείριση πολιτικών εντυπώσεων, γιατί η πολιτική σας θα έχει επίπτωση στην οικονομία" προέτρεψε την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός.

"Η κυβέρνηση έχει πολιτική και επιχειρησιακή αδυναμία για σχέδιο μεταρρυθμίσεων" πρόσθεσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση