GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα – Πανούση για το μεταναστευτικό

Συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους της ΕΕ μετά και το ναυάγιο στην Λαμπεντούζα όπου πάνω από 700 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Ο...

Συνάντηση Τσίπρα – Πανούση για το μεταναστευτικό

Συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους της ΕΕ μετά και το ναυάγιο στην Λαμπεντούζα όπου πάνω από 700 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Οι διεργασίες μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών - μελών της ΕΕ που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πυρετώδεις.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα, οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις, αλλά και γενικότερα η ελληνική πολιτική στο πρόβλημα των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών θα τεθούν προς συζήτηση κατά τη σημερινή  επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επεξεργάζεται τον δικό της οδικό χάρτη, τον οποίο θα συζητήσει με τους εταίρους, ενώ τόσο η Ιταλία, όσο και η Ισπανία, η Κύπρος και η Μάλτα έχουν τους ίδιους προβληματισμούς.

Όπως έγινε γνωστό, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί έκτακτο και διευρυμένο Συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών και Εξωτερικών της ΕΕ, προκειμένου να δρομολογηθεί ένα νέο πλαίσιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή που προκαλεί μεγάλα μεταναστευτικά-προσφυγικά κύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση