GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για Γκαλίτσιο

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα στο Βέλγιο.  Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα ...

Και ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για Γκαλίτσιο

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα στο Βέλγιο. 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» υποστηρίζει ότι εκτός από τον Παναθηναϊκό και οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν την περίπτωση του 29χρονου δεξιού μπακ. 

Ο Έλληνας οπισθοφύλακας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λόκερεν και οι Βέλγοι θεωρούν ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, λόγω και του γεγονότος ότι η γυναίκα και το παιδί του βρίσκονται στη χώρα μας. 

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σταντάρ Λιέγης και η Κλαμπ Μπριζ έχουν ενδιαφέρονται για τον πρώην άσο της Λάρισας και του Ολυμπιακού. 

«Ο Γκαλίτσιο δεν θα μείνει στη Λόκερεν και τον Ντάκναμ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά και η Σταντάρ (Λιέγης) κοιτάει την περίπτωσή του. Το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ δεν είναι κάτι συγκεκριμένο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση