GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξαν πυρ εναντίον δύο νεαρών σε στάση λεωφορείου

Παρ’ ολίγον τραγωδία, χθες το βράδυ στο Νεροκούρου Χανίων, στην Κρήτη, όταν δύο νεαρά άτομα που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου δέχθηκαν πυρο...

Άνοιξαν πυρ εναντίον δύο νεαρών σε στάση λεωφορείου

Παρ’ ολίγον τραγωδία, χθες το βράδυ στο Νεροκούρου Χανίων, στην Κρήτη, όταν δύο νεαρά άτομα που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου δέχθηκαν πυροβολισμούς από δύο επίσης νεαρούς άνδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν οι νεαροί που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου, ηλικίας 20 χρόνων και οι δύο, να τραυματιστούν, ελαφρά στα κάτω άκρα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν αμέσως μετά το επεισόδιο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε στάση λεωφορείου, μπροστά από καφενείο της περιοχής, όπου οι δύο 20χρονοι φίλοι στέκονταν και συζητούσαν. Ξαφνικά, οι δύο φερόμενοι ως δράστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, προσέγγισαν τους δύο νεαρούς στη στάση και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας από τους δύο, έβγαλε μία καραμπίνα, πυροβολώντας εναντίον των δύο πεζών.

Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου επιτάχυνε και οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άνδρες της τοπικής ΕΛΑΣ τους αναζητούν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι τέσσερις νεαροί είχαν μεταξύ τους διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση