GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σκέφτεται για Άρη ο Χαριστέας

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος είχε αποχωρήσει κάτω από περίεργες συν...

Το σκέφτεται για Άρη ο Χαριστέας Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος είχε αποχωρήσει κάτω από περίεργες συνθήκες επί Ζαχουδάνη.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, οι άνθρωποι της ομάδας και συγκεκριμένα οι Στεφανίδης, Γαλανός, με αφορμή τη βράβευση του για τα 100+1 χρόνια του συλλόγου, τον έχουν προσέγγισαν για να ασχοληθεί και πάλι με την ομάδα.

Παράλληλα, ο πρώην διεθνής επιθετικός έχει δεχθεί κρούση και από επώνυμους και ανώνυμους φίλους του Άρη, κάτι που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Επίσης, οι Κούης και Ζήνδρος, στενοί συνεργάτες του Άλεξ Κάλας, τον ενημέρωσαν για το πλάνο που έχουν ετοιμάσει για να ανέβουν οι «κίτρινοι» στη Football League.

«Η πόρτα μου είναι ανοικτή και έχω το χρόνο να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή», φέρεται να τους είπε ο ίδιος, αφήνοντας το ενδεχόμενο ανοικτό να έρθει πιο κοντά στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση