GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόγραμμα του Τσίπρα στη Μόσχα

Σημαντικές συνομιλίες για διμερή και περιφερειακά ζητήματα θα έχει στη Μόσχα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αύριο το μεσημέρι θα έ...

Το πρόγραμμα του Τσίπρα στη Μόσχα

Σημαντικές συνομιλίες για διμερή και περιφερειακά ζητήματα θα έχει στη Μόσχα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αύριο το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στο Κρεμλίνο με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο κ. Τσίπρας αναχωρεί στις 16:00 για τη Μόσχα. Το πρόγραμμα των επαφών του αρχίζει αύριο στις 10 το πρωί με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 13:00 θα μεταβεί στο Κρεμλίνο όπου θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διαρκέσει μία ώρα. Αμέσως μετά θα γίνουν οι διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με προέδρους ομογενειακών συλλόγων.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ελληνο-ρωσικές σχέσεις και η Ευρώπη. Προκλήσεις και προοπτικές» στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO). Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν (Sergey Naryshkin) τον πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο στην Ιερά Μονή Αγ. Δανιήλ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση